Fitness-lehdet

Fitness-aiheiset lehdet ovat mukava tapa viettää rauhallista laatuaikaa lukemalla, kuin myös samalla oppia lisää fitness-maailmasta ja saada vinkkejä omaan liikkumiseen, sekä elämäntapaan. Fitness ja fitness-elämäntyyli ovat kasvattaneet suosiota hurjasti viime vuosien aikana ja enää fitnessiä ei nähdä vain harvojen ja valittujen elämäntapana, vaan monelle meistä sopivana tapana elää. Tämän vuoksi myös erilaiset fitnessiin erikoistuneet lehdet ovat yleistyneet ja valikoima on todella laaja. Esittelemme nyt muutamia fitness-aiheisia lehtiä, joista saatat kiinnostua.

FIT

Fit on suomenkielinen fitness-aiheinen lehti, joka on kasvattanut paljon suosiotaan viime vuosina. Fit on suunnattu enimmäkseen naisille, mutta myös miehet löytävät lehdestä kaikenlaisia hyödyllisiä vinkkejä liikkumiseen ja ruokavalioon. Lisäksi lehdestä löytyy muitakin artikkeleita liittyen muun muassa elämäntapoihin. Fit on todella laadukas julkaisu ja lisäksi lehden nettisivut ovat kattavat. Lehden nettisivuilta löytyy myös blogeja ja ilmaisia juttuja, joita pääsee lukemaan vaikka ei lehteä tilaisikaan.

Sport

Sport on Me Naiset- alaisuudessa julkaistava lehti, josta löytyy kaikenlaista fitness- ja kuntoiluaiheista sisältöä. Lisäksi Sport julkaisee juttuja yleisestä terveydestä, kehonhuollosta sekä myös mielen hyvinvointiin liittyen. Sport on myös enimmäkseen naisille suunnattu lehti, mutta myös tästä saavat miehetkin paljon irti. Sport käsittelee laajasti erilaisia ruokavalioita ja niiden sopivuutta erilaisiin elämäntilanteisiin. Myös Sportilta löytyy nettisivut, joissa on myös ilmaiseksi luettavia juttuja terveydestä, liikunnasta ja hyvinvoinnista.

Hyvä Terveys

Hyvä Terveys on yleiseen hyvinvointiin keskittynyt lehti, joka sisältää juttuja niin terveydestä, liikunnasta, ruokavaliosta kuin myös henkisestä hyvinvoinnista. Hyvä Terveys on loistava lehti niin miehille kuin naisille, ja se sopii monenikäiselle luettavaksi. Tämä lehti todellakin kattaa kaiken hyvinvoinnin, jonka vuoksi sen tälle listalle lisäsimmekin. Jos siis kaipaat kaiken kattavaa lehteä, josta löytyy paljon muutakin kuin urheiluun ja fitness-elämään liittyviä artikkeleita, on Hyvä Terveys ehdottomasti kokeilun arvoinen. Hyvä Terveys tarjoaa myös tottakai nettisivut, joista pääsee lukemaan erilaisia artikkeleita.

Yllä siis muutamia vaihtoehtoja, mikäli sinulla on urheilu- tai fitnessaiheinen lehti haussa luettavaksi. Lisää löytyy ja uusia myös julkaistaan jatkuvasti, sillä terveys on meille kaikille tärkeä asia.