Fitness ja urheilu puhelimessasi

Nykyaika on mahdollistanut sen, että aika lailla lähes jokaisella suomalaisella nuorella, sekä aikuisella on taskussaan älypuhelin. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä on koko ajan käytössämme laite, jolla pääsemme käsiksi internetiin ja erilaisiin sovelluksiin.

Fitness-lehdet aina mukanasi

Yksi hyvä puoli älypuhelimessa on se, että pääset sen kanssa esimerkiksi lukemaan fitness-lehtiä ja muita aiheeseen liittyviä julkaisuja, missä ja milloin vain. Inspiraatiota terveellisiin elämäntapoihin ja liikkumiseen on helppo saada tällä tavalla, kun voit kuluttaa vaikka työmatkat tai taukoajat erilaisten artikkeleiden selailuun.

Toki älypuhelimella voi tehdä vaikka mitä, onhan kyseessä käytännössä minikokoinen tietokone, joka on käytettävissä milloin vain. Yksi hauska tapa käyttää aikaa on erilasten pelien pelailu, vaikkapa Ruby fortune -nettikasinolla, joka tarjoaa loistavan tavan koittaa onnea. Ja mikäli onni suosii, voi kotiin hankkia vaikka sen kuntopyörän tai jonkin muun kuntoilulaitteen.

Tämän lisäksi tarjolla on useita erilaisia sovelluksia oman terveyden seuraamiseen ja sen kohentamiseen. Voit esimerkiksi kirjata ylös päivän syömiset ja sovelluksen avulla seurata erilaisia asioita. Ruokavalioon keskittyvät sovellukset laskevat kalorit ja syödyn ruoan rasva-hiilihydraatti- ynnä muut pitoisuudet. Tämän avulla omaan ruokavalioon on helppo tehdä muutoksia sen mukaan mitä haluaa saavuttaa.

Myös liikkumisen seuraamiseen on useita erilaisia sovelluksia, jotka laskevat niin kulutetut kalorit, kuin myös seuraavat edistymistä. Liikuntaa seuraavat sovellukset ovat todella hyödyllisiä käyttää, sillä näet niistä oman todellisen liikkumisen. Moniin sovelluksiin kirjataan omat tiedot, kuten paino, pituus, sukupuoli, ynnä muut, jonka jälkeen ne ovat todella tarkkoja esimerkiksi kulutettujen kaloreiden suhteen. Sovelluksissa on usein myös askelmittari, joka laskee päivän kävellyt askeleet, ja tämä helpottaakin paljon myös arkiliikkumisen seuraamista.

Älypuhelin taskussasi on siis todella oiva apuväline, kun koitat parantaa terveyttäsi tai vaikka pudottaa painoa. Jokaiselle älypuhelimelle löytyy sovelluskaupasta iso kasa erilaisia sovelluksia, joita kokeilla ja valita juuri se itselle ja omiin tarpeisiin sopivin sovellus. Eri sovelluksia kokeilemalla selviää parhaiten, mitkä niistä ovat todellisuudessa itselle hyödyllisiä, mutta suosittelemme kuitenkin hankkimaan edes jonkinlaisen sovelluksen oman terveyden seurantaan.